FLAVOURS OF INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Flavours of India. Meer weten? Ontdek meer

22 mrt 2024 om 7:08 De bestelling werd bijna half uur te vroeg geleverd en achtergelaten in de niet verwarmde inkomhal met als resultaat koud eten bij thuiskomst
10 mrt 2024 om 22:19 Het was super lekker, ik bestel daar nog.
9 mrt 2024 om 21:03 Snel klaar, en alles superlekker
8 mrt 2024 om 22:20 Altijd super lekker Enkel bij de twee laatste keren dat we bestelden zat er telkens een haar in de saus. Voor de rest alles altijd in orde.
8 mrt 2024 om 20:54 Perfect
3 mrt 2024 om 13:59 Nous avons commandé à 18h33. La commande est soi-disant partie à 19h20. Nous avons attendu jusqu’à 21h10 avant d’avoir notre commande . Pour cela nous avons dû appeler plusieurs fois le restaurant qui faisait mine de ne pas savoir où est le livreur
3 feb 2024 om 16:44 Quality of ingredients not good, taste not good neither. Only naan and plain rice were ok.
21 jan 2024 om 13:55 food was lovely, some didhes were rather fluid
6 jan 2024 om 4:39 het was lekker
26 dec 2023 om 21:12 Prima comfort food
12 dec 2023 om 7:14 Super vriendelijke bezorger. Lekker eten maar mocht een klein beetje meer vlees zijn.